Compania Euro Wagen s-a specilizat in doua domenii majore de servicii: constructii infrastructura si inchiriere utilaje & auto.

Constructii infrastructura reprezinta domeniul nostru principal de activitate. Experienta acumulata in decursul anilor in proiecte de executie drumuri, terasamente si retele hidroedilitare ne-a ajutat sa construim o echipa de angajati profesionisti si dedicati care, impreuna cu echipamentele moderne aflate in dotarea companiei, fac posibila realizarea oricarui proiect, oferind calitate si satisfactie deplina beneficiarilor.

Inchiriere utilaje & auto reprezinta un domeniul de activitate suport pentru cel de baza. Flota de peste 50 unitati de utilaje si autobasculante performate aflata in dotarea societatii deserveste atat necesitatilor proiectelor in desfasurare cat si nevoilor clientilor, prin inchiriere. Societatea se afla intr-o continua modernizare si extindere a parcului auto si de utilaje pentru a satisface cele mai inalte standarde de calitate si randament.

Constructii InfrastructuraConstructii Infrastructura

Profesionalismul si experienta angajatilor, precum si dotarea tehnica moderna ne definesc ca specialisti in executie proiecte de drumuri, terasamente si retele hidroedilitare

Precizia si calitatea lucrarilor executate garanteaza satisfactia celor mai exigenti beneficiari

Inchiriere Utilaje & AutoInchiriere Utilaje & Auto

Accentul se pune pe performanta utilajelor, facilitand astfel productivitatea si calitatea lucrarilor executate. Reducerea timpului de munca in santier si cresterea calitatii lucrarilor executate sunt principalele obiective urmarite.