Drumuri

Combinam cele mai inalte standarde de calitate cu exploatarea maxima a potentialului echipamentelor moderne

Euro Wagen are ca obiect principal de activitate executia de drumuri la cheie, de la partea de infrastructura si pana la suprastructura, inclusiv lucrari de asigurarea sigurantei circulatiei rutiere si evacuarea apelor pluviale.

Dispunem de o gama larga de utilaje moderne necesare executiei lucrarilor uzuale din domeniu, si avem capacitatea fortei de munca si economica in vederea realizarii proiectelor intr-un timp scurt la un nivel de calitate ridicat.

Coordonarea lucrarilor se realizeaza de catre o echipa de ingineri calificati si cu experienta, capabila sa faca fata celor mai complexe provocari.

Tehnologia de trasare si urmarire a executiei lucrarilor este de ultima generatie, fiind utilizate sisteme integrate moderne, compuse din statii totale robotizate si receivere GPS.

Terasamente

Precizia si calitatea lucrarilor executate garanteaza satisfactia celor mai exigenti beneficiari

Euro Wagen asigura tot necesarul de resurse - utilaje si auto moderne, forta de munca, materiale, logistica - pentru executia optima calitate/pret/timp a intregii game de lucrari de terasamente (sapaturi, umpluturi, taluzari, platforme, etc.).

Experienta vasta a intregului personal, atat deserventi de utilaje cat si ingineri care coordoneaza si verifica executia corecta si calitativa a lucrarilor, si dotarea de care dispune compania cu utilaje si autobasculante moderne, sunt reteta perfecta pentru realizarea oricarui proiect, indiferent de complexitatea acestuia.

Pe langa utilizarea de sisteme integrate moderne (statii totale robotizate si receivere GPS) de trasare si urmarire a executiei lucrarilor, utilajele de nivelare sunt dotate cu sistem de control laser a cotelor.

Retele hidroedilitare

Profesionalismul angajatilor si materialele de calitate garanteaza reusita si functionalitatea proiectelor

Euro Wagen se mandreste cu faptul ca angajatii proprii sunt specialisti in meseria lor, fie ca este vorba de ingineri, sudori, instalatori sau deserventi de utilaj.

Societatea, in cursul anilor de experienta, a reusit sa faca parteneriate durabile cu cei mai buni furnizori de materiale, garantand astfel calitatea superioara a lucrarilor executate.

Indiferent de tipul retelei dorite - canalizare menajera, alimentare cu apa, canalizare pluviala, bransamente si racorduri, rezervoare si statii de pompare, etc. - si indiferent de complexitatea proiectelor, societatea Euro Wagen este capabila sa raspunda si sa faca fata solicitarii, spre satisfactia garantata a clientilor.