Companie

Despre noi

Euro Wagen este o companie cu o continua crestere in domeniul constructiilor si inchirierii de utilaje & autobasculante, avand sediul principal in localitatea Bradu, judetul Sibiu.

Compania si-a inceput activitatea prin vanzari auto si utilaje in anul 2005. Dupa 2 ani de activitate, incepand cu anul 2007 s-a decis renuntarea la partea de vanzari si s-a pastrat doar activitatea de inchiriere utilaje. Deoarece dorinta noastra a fost mereu de a avea cele mai noi si performante utilaje in domeniu, au inceput sa apara solicitari in a deveni parteneri in executia diferitelor proiecte de constructii.

Colaborarile la care am dat curs au devenit numeroase, drept urmare, incepand cu anul 2009, constructiile au devenit domeniul nostru principal de activitate, iar inchirierile de utilaje au fost plasate in plan secundar.

Anii de experienta au demonstrat faptul ca echipamentele moderne si oamenii de exceptie fac diferenta intr-un segment de piata complex si in continua schimbare. Acordam o foarte mare atentie relatiilor care se construiesc in echipa, drept urmare nu exista un rulaj mare de personal iar mediul de lucru in Euro Wagen este unul echilibrat, ceea ce ofera evolutie si in acelasi timp siguranta.

Toate proiectele companiei sunt asistate si manageriate de o echipa de ingineri calificati si cu experienta, care sunt profesionisti in domeniul lor, cu un angajament sustinut fata de calitate si desfasurarea proiectelor, spre satisfactia tuturor clientilor.

Incepand cu anul 2021 si pana in prezent s-a efectuat o serie de investitii majore in modernizarea si extinderea accelerata a parcului auto si utilajelor de constructii in vederea asigurarii unui flux de lucru continuu, eficient, optim si cu rezultate exacte, asigurand clientii nostri de lucrari executate la cele mai inalte standarde de calitate.

Istoric

 

  • 2005Euro Wagen incepe activitatea prin vanzari auto si utilaje
  • 2007Se renunta la sectorul de vanzari, iar activitatea se concetreaza doar pe inchirieri de utilaje de constructii, crescand numarul acestora din dotarea societatii
  • 2009Sectorul de constructii devine domeniul nostru principal de activitate, iar inchirierea de utilaje este plasata in plan secundar
  • 2017Dezvoltam si modernizam sediul principal din localitatea Bradu, unde se afla si depozitul de materiale si utilaje
  • 2021Demaram o serie de investitii majore in modernizarea si extinderea accelerata a parcului auto si utilaje de constructii, investitii ce continua si in prezent

Conducerea

Profesionalismul, promptitudinea si o echipa unita, sustinuta cu utilaje performante, sunt cheia calitatii si succesului.

Conducerea

Director general

Conducerea

Precizia si calitatea lucrarilor executate garanteaza satisfactia celor mai exigenti beneficiari

Galerie foto

Certificari

100 + proiecte realizate

19+ ani pe piata

100M+ lei cifra de afaceri

50+ utilaje+auto in dotare